Camping Scheibeekhoeve

Iedere standplaats is ruim 100m², volledig in het gras en heeft zijn eigen elektriciteitsaansluiting (6A). Er zijn 2 aftappunten met drinkwater aanwezig op de weide. Achteraan op de weide is plaats voorzien voor de kleinere tentjes (1 à 2-persoonstentjes). Ook hier is elektriciteitsaansluiting aanwezig (inbegrepen in de prijs). Op de tentenweide worden geen auto’s toegelaten. In het voorjaar plaatsen we geen gezinstenten of vouwwagens. Vanaf half juni kan dit wel. Er kan gebruik gemaakt worden van het chemisch toilet en het lozingspunt voor grijs water. Mogelijkheid om bij het lozingspunt water af te tappen. Er staat een laadpaal voor het opladen van elektrische auto’s. Op de parking/camping is er geen ruimte vrij als wachtplaats om voortijdig te arriveren of later te vertrekken.

De sanitaire ruimte is onderverdeeld in:

– 4 wc’s en lavabo’s voor de heren
– 4 wc’s en lavabo’s voor de dames waaronder 1 kindertoiletje
– 5 individuele douches
– Een verzorgingsruimte met babybad
– Een ruimte ingericht voor een mindervalide (lavabo, douche, wc)

Er is een plekje aanwezig waar u allerlei toeristische info kan terugvinden. Daar is ook een gemeenschappelijke koelkast en diepvries beschikbaar.

Fietsers/trekkers hebben de mogelijkheid om hun fiets in de fietsenstalling te plaatsen. Daar kan u uw elektrische fiets ook opladen (inbegrepen in de prijs). Wij verhuren enkele (elektrische) fietsen.

In de speelschuur kunnen de kinderen zich uitleven op de trampoline of een wedstrijdje spelen aan de voetbaltafel en pingpongtafel. Er staan enkele go-carts ter beschikking.