Huisregelment Camping Scheibeekhoeve

Goede afspraken maken goede vrienden:

Aankomst

Aankomst kan tussen 13u30 en 19u30. Aankomen op zondagnamiddag is mogelijk, mits duidelijke afspraken. Bij aankomst meldt u zich aan het onthaal. Tijdens het inschrijven ontvangt u alle informatie over het verblijf op camping Scheibeekhoeve. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om. Na uw inschrijving krijgt u van ons een kampeerplek toegewezen. U mag altijd een voorkeur voor een plaats aangeven. Wij zullen proberen om met deze voorkeur rekening te houden. Hier zijn echter geen rechten aan te ontlenen.

Vertrek

Op de dag van vertrek vragen we u om de camping uiterlijk om 11u te verlaten. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt er een extra nacht aangerekend.

Bezoek

Kampeerders melden vooraf hun bezoek aan het onthaal. Bezoekers zelf dienen zich bij aankomst aan te melden aan het onthaal. Bezoek kan enkel tussen 13u30 en 21u30 en betalen 4 € per persoon per dag. Dit voor zowel groot of klein en ook al is het maar ‘voor eventjes’. Auto’s van bezoekers dienen op de parking geparkeerd. De kampeerders zijn verantwoordelijk voor het doen en laten van hun bezoekers. Bezoekers brengen geen huisdieren mee.

Enkel beperkt bezoek mogelijk om de rust op de camping te behouden.

Huisdieren

Brave, getrainde huisdieren (max. 3) zijn toegestaan op voorwaarde dat ze op de camping aangelijnd zijn en dat de ‘boodschappen’ door de baasjes worden opgeruimd. Huisdieren zijn verboden in het sanitair gebouw. Zorg voor uw huisdieren, zodat zij geen overlast voor andere kampeerders veroorzaken.

Nachtrust

Uit respect voor andere aanwezigen vragen we stilte na 23u. Tussen 22u en 7u wordt er niet met de motor of auto op het kampeerterrein gereden, tenzij in een noodsituatie. Auto’s die intussen toekomen, blijven op de parking staan. Overdag en s’ nachts mag het laten spelen van radio’s of andere geluidstoestellen niemand storen.

Internet

Wij bieden gratis wifi aan op de camping. Ons systeem is echter niet geschikt voor zwaar dataverkeer zoals Netflix, Streamz, films downloaden, streamen, … U kunt wel gebruik maken van licht dataverkeer zoals sociale media, zoekmachines, … De wifi-code wordt u meegegeven bij inschrijving.

Grondzeil

In voortenten en onder luifels is alleen grassparend doek toegestaan. Grassparend doek is ruim lucht- en waterdoorlatend. Elk ander doek of zeil (o.a. plastiek, worteldoek, tenttapijt, …) is niet toegestaan.

Sanitaire ruimte

Hou de sanitaire ruimte proper voor u en voor diegene die na u komt. Gelieve géén maandverband, tampons, luiers of dingen door te spoelen met verstoppingsgevaar. Gebruik hiervoor de voorziene vuilnisbakjes. Giet geen vet of etensresten door de afvoeren als u de afwas doet. Laat het chemisch toilet proper achter.

Afval

Op de Scheibeekhoeve hechten wij belang aan het sorteren van afval: restafval, glas, papier/karton en pmd in de juiste container deponeren. Groenten- en fruitafval, tafelrestjes, mag u aan de kippen geven.

Fietsenstalling en infoplek

In de fietsenstalling en infoplek is roken verboden. Na gebruik de ruimte netjes achter laten. De laatste persoon die de ruimte verlaat doet de lichten uit en doet de deur dicht. Een koelkast en diepvries is beschikbaar voor alle kampeerders. Sluit ook hiervan de deur na gebruik.

Laadpaal

Op de parking staat een laadpaal voor het opladen van elektrische auto’s. Het is dan ook verboden om de auto op te laden op de standplaats met een gewone stekker.

Speelschuur

In de speelschuur is roken verboden. Het gebruik van de speeltoestellen (zowel binnen als buiten) is op eigen risico. De trampoline mag slechts door twee personen tegelijk gebruikt worden. Gebruik door 3 of meer personen tegelijk is niet toegestaan. Go-carts zijn geen botsauto’s! Ga er dan ook zuinig mee om. (groot)Ouders dienen zelf zorg te dragen voor voldoende toezicht op hun (klein)kinderen.

Barbecue

BBQ mag bij jullie kampeerplaats, mits de nodige alertheid! Zorg ervoor dat enige blusmogelijkheid voor kleine interventies voorhanden is. Er worden geen open vuren gemaakt op het terrein. De vuurkorf die op de verharding staat, mag wel gebruikt worden. Hout is voorzien.

Foto’s

Tijdens het kampeerseizoen maken wij regelmatig foto’s om te gebruiken voor promotiedoeleinden ( website, folder, advertenties, …). De beelden worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Indien u bezwaar heeft dat u op deze beelden staat, kan u dat aan ons doorgeven zodat wij deze beelden kunnen aanpassen.

Eigendommen

Zorg goed voor uw eigendommen. Laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter. Wij zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke letsels en/of schade aan personen en/of op het terrein aanwezige eigendommen van derden, opgelopen door welke oorzaak dan ook.

Bedrijfsgebouwen

De bedrijfsgebouwen zijn niet toegankelijk voor kampeerders. Voor uw eigen veiligheid is het niet toegestaan landbouwmachines te beklimmen of te besturen. Houd voldoende afstand van machines die in werking of beweging zijn. We vragen om het privéterrein van de uitbaters te respecteren.

Indien u klachten, opmerkingen of tips heeft, mag u die steeds aan ons kenbaar maken. Zo kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren!