Huisregelment Camping Scheibeekhoeve

  • Goede afspraken maken goede vrienden:

Aankomst op de camping kan vanaf 13u30 tot 19u30. Graag even aanbellen aan het onthaal om u in te schrijven. Betalen bij aankomst of bij reservatie.

Op de dag van vertrek vragen we u om vóór 11u de camping te verlaten.
Auto’s van bezoekers van onze kampeerders horen thuis op de parking.
Op de tentenweide worden geen auto’s toegelaten.

We houden van een rustige, gemoedelijke sfeer en verbieden nachtlawaai.
Het is verboden om te roken in de sanitaire ruimte en de speelschuur. Voor het binnengaan kunt u uw tabakspeuk doven en deponeren op de daartoe voorziene plaats.
Wij zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke letsels en/of schade aan personen en/of op het terrein aanwezige eigendommen van derden, opgelopen door welke oorzaak dan ook.

(groot)Ouders zijn verantwoordelijk voor hun (klein)kinderen en de eventuele schade die ze aanrichten (zo ook voor baasjes en huisdieren).
We dragen allemaal zorg voor het milieu dus glas, papier/karton, pmd, restafval wordt correct gesorteerd. Restafval moet in dichtgeknoopte zakken in de voorziene container. Kapot tuinmeubilair hoort hier niet thuis.
Hou de sanitaire ruimte proper voor u en voor diegene die na u komt. Gelieve géén maandverband, tampons, luiers of dingen door te spoelen met verstoppingsgevaar. Gebruik hiervoor de voorziene vuilnisbakjes.

Giet geen vet of etensresten door de afvoeren als u de afwas doet.
Laat het chemisch toilet proper achter.
Voor uw eigen veiligheid vragen we u om de hoevegebouwen niet te betreden en het privéterrein van de uitbaters te respecteren.

  • Huisdieren (max.3 )zijn toegestaan op voorwaarde:

Dat het brave, getrainde huisdieren zijn.
Dat ze bij hun baasje blijven of aan de leiband liggen.
Dat ze andere kampeerders niet storen.
Dat de camping drollenvrij blijft. Het baasje zorgt voor de opkuis.
Dat ze het erf en de hoevegebouwen niet betreden. Indien het huisdier meegaat naar de speelschuur, het aan de leiband ligt.